0723-506554


Bagarstugan

I Bagarstugan bor 6 personer rymligt i tre nyrenoverade dubbelrum, stort kök och vardagsrum. Bagarstugan ligger på granngården från Svartbäck och är endast 500 meter längs grusvägen.


Frukost

Frukostpaket ingår och tillgång till kaffe/the.

WiFi

Wifi ingår för boende i stugan.

Egen parkering

Parkering precis utanför stugan för en eller två bilar.

Bo rymligt med hög standard på rum och gemensamhetsutrymmen

- 3 st rymliga dubbelrum med hög standard.

- Stort nybyggt och välutrustat kök med sittplats för 8 personer.
- Trevligt vardagsrum med sköna soffa och fotöljer.
- Stort badrum på entréplan och extra toalett på övervåningen.
- Bokade sällskap får tillgång till gårdens fina SPA och relax vid ett tillfälle per bokning. Bastu med panoramafönster och jacuzzi.
- Gott om parkering i direkt anslutning till huset och fri WiFi.
Bagarstugans största sovrum med två queen size beds
Utomhus SPA med vedeldad bastu
Att göra

Många outdoor-aktiviteter att välja på

Vi har nära till friluftsaktiviteter såsom MTB-leden Knektleden, Sala Silvergruva med nedstigning, vandringsleder i olika längd och svårighetsgrad 36-håls golfbana, kanotpaddling i gruvans omfattande vattensystem, för att nämna några.

Vi har olika paket för dig som önskar boka en helhetsupplevelse med utrustning, matsäck, transport och guide. Fler aktivitets-paket finns att boka här.

Knektleden (Fotograf: Daniel Watkinson)

MTB i gruvmiljö

Knektleden

Charmig MTB-led i det gruvhistoriska landskapet vid Sala Silvergruva. Bansträckningen är 7 km. Svartbäck Gård kan ordna med transport till ledens startpunkt, matsäck och bistå med kartor och guide. Nya välskötta mtb-cyklar lämpliga för nybörjare finns att hyra om du inte tar med din egna hoj.

Paketerbjudande med all inclusive övernattning, cykling och helpension. Läs mer

Gruvdamsrundan (Fotograf: Jonas Bilberg )

Vandring

GlamHajk 48 timmar runt Gruvdamsrundan

Leden passar utmärkt för dig som vill uppleva en blandning av idyllisk landsbygd, vacker natur och fascinerande historia. Du kan vandra leden i sin helhet 26 km eller dela upp den i etapper. Svartbäck Gård har paketerbjudandet GlamHajk för dig som önskar vandra Gruvdamsrundan med guldkant. I paketet ingår boende, mat och vandring samt transport och guide i ett och samma pris. Läs mer

Längs kanalerna

Paddla i gruvans vattensystem

Silvergruvans omfattande vattensystem av kanaler och dammar lämpar sig väl för ett äventyr i kanot. Svartbäck Gård hyr ut uppblåsbar kanot som lätt kan transporteras och läggas i vid olika platser där du som gäst önskar börja din kanottur. I paketet ingår kanot för två personer, paddlar, flytväst, picknick och transport till startplats och upphämtning.

Pris 1 200 kr för en heldags hyra inklusive transport, utrustning och matsäck. Lämpligt för två vuxna personer eller en vuxen och två barn.

Flytväst för hund kan också hyras.