0723-506554

Viktoria Enmark facilitator och moderator

Behöver du hjälp med att skapa er nästa konferens? 

Ibland är tiden knapp när man ska bjuda in kollegorna eller branschen till konferens eller man vill helt enkelt ha proffs-hjälp utifrån för att få ihop en bra dag som möter målen med att träffas. Eller så står ni inför ett arbetspass där ni vill vara kreativa och arbeta tillsammans i en workshop men behöver hjälp utifrån.
Hyr in mig att projektleda att skapa konferenser, leda workshops eller bara facilitera erat nästa möte!
Ta hjälp med logistiken och låt mig ta hand om nästa konferens, workshop eller möte.

Tjänst 1: Projektleda och skapa er nästa Konferens, från ax till limpa

Hyr in ett projektledarproffs att skapa er nästa konferens. Från ax till limpa syr jag ihop stora och små möten utifrån era behov och målgrupper. Varje uppdrag sys ihop utifrån dina behov: projektledning, produktionsledning, deltagaradministratör eller producent. 

Jag hjälper er med allt som behövs för att skapa en konferens: 

 • Tidplan för hela projektet

 • Idé och koncept för konferensen

 • Skapa agendan för konferensen och tillhörande detaljerat körschema. Planera program och flöde vid evenemanget

 • Producera innehåll för konferensen från power-points i era mallar, ta bilder och skapa rörlig media. Vi hyr in de proffs som behövs om det är fotografer eller filmare.

 • Boka talare som passar just er konferens. Vi har ett "stall" av omtyckta superstars inom coachning, personligt ledarskap, agila team, energiboosting för grupper. Eller så bokar vi in just de personer som ni behöver.

 • Onboarda paneldeltagare

 • Skapa inbjudningslistor, bordsplacering, namnlistor, namnskyltar mm

 • Skapa annat mötesmaterial såsom bi-kupor

 • Facilitera själva dagen och hålla agendan och tiden.

 • Moderera panelsamtal

 • Ratta allt det det som ska ske på scen i form av teknik såsom ljud, bild, skiften mellan presentationer och personer som kanske är med på länk.

 • Hantera och rapportera budget

 • Jämförande offerter från olika leverantörer, och hjälp att välja de mest lämpade

Jag tar hand om hela processen från idé och uppstart till genomförande, avslut och dokumentation.


Tjänst 2: Workshopledare

Jag är en en mycket erfaren skapare och facilitator av workshops och om du tar hjälp av mig står jag för förberedelse av arbetspassen ni behöver och håller processen enligt plan så ni kan fokusera på det kreativa och komma framåt mot era mål. Agila metoder såsom sprintplanering, grooming och retors är några exempel på sådant som jag kan stötta er med under er vistelse hos oss. 

Om ni behöver en facilitator för gruppövningar eller workshops är jag med mina många år inom byråvärlden i Stockholm fulladdad med både roliga och effektiva metoder för att stötta er i erat arbete och både pusha och locka er framåt mot era mål. 

Ta hjälp av mig under erat nästa möte! Hör av er så berättar jag mer och syr ihop erat nästa möte precis så som ni vill ha det.

Tidigare kund berättar


Kund berättar

" Jag kan varmt rekommendera Viktoria. Under hösten 2023 har Viktoria arbetat i ett projekt för Region Västmanlands räkning där fokus legat på att förbättra företagsklimatet. Viktoria har hållit ihop en större konferens där planering, genomförande, moderering och dokumentation ingått som aktiviteter.Viktoria är proffsig, leveranssäker och kompetent. Anlita Viktoria för ditt utvecklingsprojekt ! "

Maria Folkesson, Region Västmanland

Ta hjälp av mig under er konferens! 

Matmor, facilitator och workshopledare
Ibland behöver en grupp hjälp utifrån att hålla den röda tråden under möten och kreativt arbete. Som projektledare under 25 år i Stockholm har jag samlat på mig många, många verktyg, metoder och erfarenheter i att förbereda och leda workshops och olika arbetsprocesser där en grupp ska antingen starta något nytt eller komma framåt med pågående projekt. 

Galleri av efterfrågade talare och inspiratörer inom hälsa, personlig utveckling, ledarskap och team-building

Önskas att bjuda in talare eller inspiratörer till er konferens eller kick-off på gården har vi ett "stall" av omtyckta superstars inom coachning, personligt ledarskap, agila team, energiboosting för grupper, mm. Bara säg vad som önskas så letar vi fram lämpliga kandidater i den långa kontaktlistan!