0723-506554

Cooper och Viktoria Enmark
Matmor, matte, värdinna och facilitator

Jag, Viktoria är er värdinna på gården och står för paketering av er vistelse från menyer och mötesupplägg till upplevelser och aktiviteter. Om ni önskar kan jag även facilitera mötesmoment under erat arbete.

Jag är en en mycket erfaren facilitator av workshops och på min gård Svartbäck hjälper jag mindre team och ledningsgrupper som önskar arbeta ostört. Jag står för förberedelse av arbetspassen ni behöver och håller processen enligt plan så ni kan fokusera på det kreativa och komma framåt mot era mål.

Ibland behöver en grupp hjälp utifrån att hålla den röda tråden under möten och kreativt arbete. Som projektledare under 25 år i Stockholm har jag samlat på mig många, många verktyg, metoder och erfarenheter i att förbereda och leda workshops och olika arbetsprocesser där en grupp ska antingen starta något nytt eller komma framåt med pågående projekt. Agila metoder såsom sprintplanering, grooming och retors är några exempel på sådant som jag kan stötta er med under er vistelse hos oss.

Om ni behöver en facilitator för gruppövningar eller workshops är jag med mina många år inom byråvärlden i Stockholm fulladdad med både roliga och effektiva metoder för att stötta er i erat arbete och både pusha och locka er framåt mot era mål. Önskas ni att bjuda in talare eller inspiratörer till er konferens eller kick-off på gården har vi ett "stall" av omtyckta superstars inom coachning, personligt ledarskap, agila team, energiboosting för grupper, mm.

Ta hjälp av mig under erat nästa möte! Hör av er så berättar jag mer och syr ihop erat nästa möte precis så som ni vill ha det.

Ta hjälp av mig under er konferens! Erfaren facilitator av workshops.

Viktoria Enmark

Matmor, facilitator och workshopledare
Ibland behöver en grupp hjälp utifrån att hålla den röda tråden under möten och kreativt arbete. Som projektledare under 25 år i Stockholm har jag samlat på mig många, många verktyg, metoder och erfarenheter i att förbereda och leda workshops och olika arbetsprocesser där en grupp ska antingen starta något nytt eller komma framåt med pågående projekt. Agila metoder såsom sprintplanering, grooming och retors är några exempel på sådant som jag kan stötta er med under er vistelse hos oss.

Om ni behöver en facilitator för gruppövningar, retros eller workshops är jag med mina många år inom byråvärlden i Stockholm fulladdad med både roliga och effektiva metoder för att stötta er i erat arbete och både pusha och locka er framåt mot era mål.

Galleri av efterfrågade talare och inspiratörer inom hälsa, personlig utveckling, ledarskap och team-building

Önskas att bjuda in talare eller inspiratörer till er konferens eller kick-off på gården har vi ett "stall" av omtyckta superstars inom coachning, personligt ledarskap, agila team, energiboosting för grupper, mm. Bara säg vad som önskas så letar vi fram lämpliga kandidater i den långa kontaktlistan!