0723-506554

Workation Retreat  - Arbetsro, yoga & all inclusive på naturnära gård 

Workation på Svartbäck Gård är perfekt för dig som behöver komma bort för arbetsfokus, återhämtning och inspiration. I mars bjuder vi in till en exklusiv vistelse med allt inkluderat i priset för din bästa komfort. Du bor i dubbelrum, maten är lagad med kärlek av matmor på gården, yinyoga varje morgon, egen arbetsplats och bra uppkoppling, affärscoaching eller personlig coachning för att sätta dina egna eller företagets mål. 

Var får du dina bästa idéer?🌱 Hur hittar du bästa fokus för kreativitet och skapande? Du som hänger med på denna workation får avskildhet för att hitta arbetsro och lyxen av ha all service i form av mat, fika och avkopplande aktiviteter såsom yoga, promenader eller cykling. De trevliga omgivningarna runt gården inbjuder till både cykling och vandring.

Unna dig återhämtning och att ladda batterierna hos oss på Svartbäck samtidigt som du kan välja att arbeta antingen under bar himmel eller inne i våra genuina lokaler. Under måltider och vid informella samtal kan du om vill utbyta idéer och perspektiv med andra som också valt att ta en Workation eller så fokuserar du på dig själv och dina tankar och idéer fullt ut.

Enkelrum mot extra kostnad.

När?  12-14 mars - Vi kommer att bli ett härligt gäng så boka Din plats nu. Fåtal platser kvar. 

Skicka bokningsförfrågan genom att maila 

Bokningsförfrågan

Early bird rabatt för nästa datum Workation

Nästa datum är 2-4 maj och då med samma koncept som nedan med tilläggsvalet att cykla MTB på häftiga Knektleden vid Sala Silvergruva andra dagen. Vid bokning innan 30 mars för detta datum ges en Early bird rabatt om 15 %.

Boende, måltider och aktiviteter

Omgiven med vackra öppna landskap och djupa skogar att utforska är gården perfekt för att kunna arbeta i lugn och ro utan störningsmoment samtidigt som det finns många spännande och roliga aktiviteter att göra tillsammans eller på egen hand. Gårdens utbud av mat är brett och vi ser till att din vistelse blir energifylld och anpassad till era behov. 

Var får du dina bästa idéer? När är du som mest produktiv? Ofta uppstår sann kreativitet inte i kontorslandskapet utan på skogspromenaden, på semestern eller kanske precis innan du somnar, helt enkelt när du eliminerar distraktion och hittar till en ett lugn och en mental flexibilitet. Svartbäck Gård  erbjuder dig en miljö som stödjer detta kreativa och produktiva tillstånd till hundra procent. Du, ditt företag och dina idéer och projekt är värda en ”workation” där du sätter din viktigaste uppgift i fokus med full support från den omgivande miljön.

Från vistelsen kommer du säkert hem med både nya idéer och ett större nätverk från inspirerande samtal med övriga deltagare.

Dag 1 

Incheckning, fika, egen tid,  kvällssupé med yinyoga som avslut

Din tre-dagars workation börjar med förmiddagsfika vid ankomst och vi har öppen in-checking mellan klockan 10-12. Alla får sina rum tilldelade och tid för att landa på gården. Erat första arbetspass börjar utifrån egen agenda.

För ditt eget viktiga arbete har du tillgång arbetsrum eller konferensrum och fikahörna om du behöver whiteboards och stora skärmar. Vid pauser kan du känna in lugnet på många olika platser på gården såsom veranda, grillplatser eller promenader i närområdet. Inspirationen och koncentrationen kommer på köpet.

Dagens lunch serveras utifrån säsong och matmor anpassar såklart efter matpreferenser och allergier. Ofta serveras lokalproducerat och inspiration hämtas från gårdens kokbok.

Under första dagen och i anslutning till lunchen har vi en gemensam cirkel för gruppen så att alla deltagarna får lära känna varandra lite grann och du som deltagare får möjlighet att sätta intentionen för din vistelse.

Kvällen avslutas med middag i det gamla bondköket eller grillning utomhus under sommarhalvåret.

Om man vill umgås och göra något roligt tillsammans finns mycket att göra på gården som passar de flesta sinnen, massor av böcker att låna, spel eller bara tända en brasa och mysa. 

Dag 2 

Yoga och bondfrukost, kreativt arbete inne eller ute och pizzafrossa som avslut

Dag 2 inleds med Yoga i det gamla hönshuset som byggts om till yogastudio. Frukost dukas fram i bondköket som avnjuts i matsalen eller om du väljer att ta med dig din frukost till din valda arbetshörna. Därefter har ni dagens första tillfälle till arbetspass som kan hållas innomhus i ändamålsenliga lokaler med bra uppkoppling, olika möjligheter till sittningar och whiteboards och annat som kan behövas för ditt kreativa arbete. Önskar du ha arbetspasset utomhus finns flera möjligheter till det i tex det gamla hönshuset eller i växthuset eller varför inte som en walk and talk på någon av de rundor som finns förberedda runt gården.

Lunchen serveras inne i bondköket och du avnjuter den i samvaro och under trevliga samtal med övriga deltagare. Här finns möjlighet att bolla och inspirera varandra!

Middag dag 2 finns fler menyer att välja på och pizzafrossa brukar vara populärt. Pizzafrossan kan göras som en gemensam aktivitet där alla får vara pizzabagare och skapa sina egna favoritpizzor med precis den topping som var och en gillar.

Dagen avslutas framför brasa eller för dom som vill med meditation/yoga.

Dag 3 

Yoga, arbetspass, afternoon tea och ut-checkning

Dag 3 inleds med yogapass för de som önskar och frukost serveras därefter i bondköket.

Arbetspasset bestäms utifrån era behov men kan antingen göras i gårdens konferensrum eller som en utflykt och då skickar matmor med matsäck och kaffetermosar.

Dagens lunch och finns att hämta i köket i stora huset från kl 12.30

Under eftermiddagen dag tre finns möjlighet till privata one-on-one sessioner med coachning inom personligt ledarskap eller affärsutveckling. Bokas i förväg.

Din sista dag på gården avslutas på eftermiddagen med afternoon tea då ni kan passa på att summera samtidigt som du avnjuter gårdens bakverk.

Under tiden vi njuter av afternoon tea går vi gruppen runt och alla får dela med sig av insikter, lärdomar och vad man tar med sig hem efter tre dagar på Svartbäck Gård och fokus på det egna arbetet med sig själv och sitt företag eller projekt. 

Ut-checkning senast kl 16.

När ni checkar ut välkomnar vi er snart tillbaka till Svartbäck Gård!

Är du entreprenör och/eller kan styra din tid och jobba ifrån en annan plats några dagar?

Då hälsar vi dig varmt välkommen vi dig till denna Workation. 🌱💛 vi kommer bli ett super härligt gäng! 💯

Pris per person 4 200 kr (exkl. moms)

Paket med boende, mat, yoga, arbetsplats och coaching. 12-14 mars

  • Boende med helpension: Frukost, lunch, afternoon tea och middag

    Dubbelrum på Svartbäck Gård två nätter. I boendet ingår sänglinne, parkering samt alla måltider: bondfrukost, lunch, middagar och fika. Du får även tillgång till fri Wi-Fi och flera mysiga arbetsplatser att välja på beroende på vad och hur du föredrar att arbeta: alla rum har skrivbord med extra skärm eller om du hellre sitter i växthuset eller i konferensrummet Det gamla köket i Lillstugan där whiteboards och stor skärm finns. 

  • YinYoga, BodyLove yoga & GudinneYoga

    Vid minst två tillfällen är det yoga på gården under din vistelse. Morgon-yoga innan frukost och även kvälls-yoga för skönt avslut av dagen för de som vill. Gårdens yogastudio har mattor och bolster och även enklare träningsredskap för dig som vill köra eget styrkepass.

  • Affärscoach och personlig utveckling

    Under eftermiddagarna dag två och tre finns möjlighet till privata one-on-one sessioner med coachning inom personligt ledarskap eller affärsutveckling. Bokas i förväg.

Yin yoga

Workation mitt i Västmanländska skogen endast 75 minuter från Stockholm.
Byt ut kontorslandskapet eller hemmajobbandet mot en lugnare plats.

Möt oss som är dina värdinnor

Vi som håller i det hela: Workation på Svartbäck Gård faciliteras av matmor Viktoria Enmark samt yoga-läraren och certifierade coachen Nellie Weden. 
Viktoria Enmark

Viktoria Enmark

Gårdens matmor som ser till att alla blir mätta i magen och fyllda med energi. Viktoria är den som även hjälper dig med din affärsplan eller bollar projekt idéer och tipsar om arbetsupplägg för att komma framåt i dina åtaganden och idéer.

Nellie Wedén

Nellie leder sköna pass i yinyoga, body love yoga och gudinneyoga för dig som vill boosta lugnet och den inre kreativiteten lite extra. Hon är en erfaren coach som gärna stöttar dig i att förverkliga dina visioner.

✨Hitta fokus, produktivitet och arbetsro

✨Få massor gjort och tanka ny energi

✨Njuta av yoga, god mat och tid i stillhet

✨Ha gemenskap med likasinnade i en härligt inspirerande miljö!


Yoga tips: Vila dig i form med Yin yoga

I över 10 år har vi yin yogat tillsammans och vill verkligen rekommendera denna yoga form! Under denna workation kommer vi yoga tillsammans och vill du inspireras finns denna fina bok att införskaffa hos vår samarbetspartner AdLibris 

Nyfiken på workation men vill åka med ditt kompis eller jobb-gäng?

Inga problem! Workation på Svartbäck Gård kan bokas som paket för ett slutet sällskap och då har ni hela gården för er själva och all lyx i form av egen kock och yoga-instruktör på plats. Hör av dig så anpassar vi ett paket bara för erat nästa jobbhäng med kompisgänget! 
Att göra

Lätt att aktivera sig

Det finns många möjligheter till att aktivera sig på och runt gården och här är ett axplock. Det finns cyklar att låna och färdiga promenadstråk att enkelt följa. 

Svartbäck Gård kan även erbjuda aktiviteter med guide såsom MTB på häftiga Knektleden eller grusvägs-cykling.

Promenera eller springa på egen hand

För de som vill finns fina promenadvägar och stigar runt gården som passar fint för en benstreckare som inledning på dagen eller som löprunda mellan arbetspassen.

Golf på sommaren eller skidor på vintern

Sala Heby Golfklubb ligger ett stenskast från gården och vintertid är det mycket fina spår. April till oktober erbjuder klubben pay and playspel.

SPA och vedeldad panormabastu

För de som vill finns tillval att boka i form av SPA och panoramabastu på granngården Albäck. Kostand för SPA är 1 900 sek per tillfälle