0723-506554

Workation Retreat  - Arbetsro, yoga & all inclusive på naturnära gård 

Workation på Svartbäck Gård är perfekt för dig som behöver komma bort för arbetsfokus, återhämtning och inspiration. 

Var får du dina bästa idéer?🌱 Hur hittar du bästa fokus för kreativitet och skapande? Du som hänger med på workation får avskildhet för att hitta arbetsro och lyxen av ha all service i form av mat, fika och avkopplande aktiviteter såsom yoga, promenader eller cykling. 

Du bor i dubbelrum, maten är lagad med kärlek av matmor på gården, yinyoga varje morgon, egen arbetsplats och bra uppkoppling, affärscoaching eller personlig coachning för att sätta dina egna eller företagets mål.

Unna dig återhämtning och att ladda batterierna samtidigt som du kan arbeta ostört och komma till dukat bord. Under måltider och vid informella samtal kan du om vill utbyta idéer och perspektiv med andra deltagare eller så fokuserar du på dig själv och dina tankar och idéer fullt ut.

Enkelrum mot extra kostnad.

Vad är egentligen en workation?

En workation är det ultimata sättet att förena arbete med avkoppling och inspirerande natur. På Svartbäck Gård erbjuder vi en unik Workation Retreat som ger dig möjlighet att fokusera på ditt arbete samtidigt som du får en välförtjänt paus i en vacker och fridfull miljö.

Under en workation hos oss kan du förvänta dig en perfekt balans mellan arbete och återhämtning. Vi ger dig avskildheten du behöver för att hitta arbetsro och kreativ inspiration. Våra bekväma dubbelrum ger dig en plats att koppla av och återhämta dig, med näringsrik mat lagad med kärlek av gården's matmor.

En typisk dag på vår Workation Retreat innebär morgonyoga för att väcka kroppen och sinnet, följt av en lugn arbetsplats med pålitlig internetuppkoppling. Du har möjlighet till affärscoaching eller personlig coachning för att utveckla dina mål och strategier.

Måltider serveras med hänsyn till din arbetsrytm och ger dig chansen att mingla med andra deltagare eller reflektera i tystnad.

Skicka bokningsförfrågan genom att maila 

Bokningsförfrågan

Boende, måltider och aktiviteter

Omgiven med vackra öppna landskap och djupa skogar att utforska är gården perfekt för att kunna arbeta i lugn och ro utan störningsmoment samtidigt som naturen är nära och du kan ta promenader och vistas ute. 

Ofta uppstår sann kreativitet inte i kontorslandskapet utan på skogspromenaden eller på semestern, helt enkelt när du eliminerar distraktion och hittar till en ett lugn och en mental flexibilitet. Svartbäck Gård  erbjuder dig en miljö som stödjer detta kreativa och produktiva tillstånd till hundra procent. Du, ditt företag och dina idéer och projekt är värda en ”workation” där du sätter din viktigaste uppgift i fokus med full support från den omgivande miljön.

Från vistelsen kommer du säkert hem med både nya idéer och ett större nätverk från inspirerande samtal med övriga deltagare.

Dag 1 

Incheckning, fika, egen tid, middag med yinyoga som avslut

Din tre-dagars workation börjar med förmiddagsfika vid ankomst och vi har öppen in-checking mellan klockan 10-12. Alla får sina rum tilldelade och tid för att landa på gården. Erat första arbetspass börjar utifrån egen agenda.

För ditt eget viktiga arbete har du tillgång arbetsrum eller konferensrum med whiteboards och stora skärmar. Vid pauser kan du känna in lugnet på många olika platser på gården såsom veranda, grillplatser eller det möblerade växthuset.

Dagens lunch serveras kl 13 utifrån säsong och matmor anpassar såklart efter matpreferenser och allergier. Ofta serveras lokalproducerat och inspiration hämtas från gårdens kokbok.

Under första dagen och i anslutning till lunchen har vi en gemensam cirkel för gruppen så att alla deltagarna får lära känna varandra lite grann och du som deltagare får möjlighet att sätta intentionen för din vistelse.

Kvällen avslutas med middag i det gamla bondköket eller grillning utomhus under sommarhalvåret.

Dag 2 

Yoga och bondfrukost, kreativt arbete inne eller ute och middag lagad med kärlek som avslut

Dag 2 inleds med Yoga kl 8. Frukost dukas fram i bondköket vid kl 9 som avnjuts tillsammans eller om du väljer att ta med dig din frukost till din valda arbetshörna. Därefter har ni dagens första tillfälle till arbetspass  eller varför inte som en walk and talk. 

Lunchen serveras kl 13 inne i bondköket och du avnjuter den i samvaro och under trevliga samtal med övriga deltagare. Här finns möjlighet att bolla och inspirera varandra!

Under eftermiddagen finns möjlighet till privata one-on-one sessioner med coachning inom personligt ledarskap eller affärsutveckling. Bokas i förväg.

Om man vill umgås och göra något roligt tillsammans finns mycket att göra på gården som passar de flesta sinnen, massor av böcker att låna eller bara tända en brasa och mysa. 

Middag serveras kl 19 och dagen avslutas med yoga  för dom som vill.

Dag 3 

Yoga, arbetspass, fika och ut-checkning

Dag 3 inleds med yogapass kl 8 för de som önskar och frukost serveras därefter i bondköket kl 9.

Arbetspasset bestäms utifrån era behov och du kan också boka in affärscoachning eller personlig coachning.

Dagens lunch och finns att hämta i köket från kl 13.

Din sista dag på gården avslutas på eftermiddagen med fika  då vi passar på att summera samtidigt som du avnjuter gårdens bakverk.

Under fikat går vi gruppen runt och alla får dela med sig av insikter, lärdomar och vad man tar med sig hem efter tre dagar på Svartbäck Gård och fokus på det egna arbetet med sig själv och sitt företag eller projekt. 

Ut-checkning senast kl 16.

När ni checkar ut välkomnar vi er snart tillbaka till Svartbäck Gård!

Är du entreprenör eller kan styra din tid och jobba ifrån en annan plats några dagar?

Då hälsar vi dig varmt välkommen vi dig till denna Workation. 🌱💛 vi kommer bli ett super härligt gäng! 💯

Pris per person 4 800 kr (exkl. moms)

Paket med boende, mat, yoga, arbetsplats och coaching. 

  • Boende med helpension: Frukost, lunch, fika och middag.

    Dubbelrum på Svartbäck Gård två nätter. I boendet ingår sänglinne, parkering samt alla måltider: bondfrukost, lunch, middagar och fika. Du får även tillgång till fri Wi-Fi och flera mysiga arbetsplatser att välja på beroende på vad och hur du föredrar att arbeta: alla rum har skrivbord och extra skärm kan lånas eller om du hellre sitter i växthuset eller i konferensrummet där whiteboards och stor skärm finns. 

  • YinYoga, BodyLove yoga & GudinneYoga

    Vid minst två tillfällen är det yoga på gården under din vistelse. Morgon-yoga innan frukost och även kvälls-yoga för skönt avslut av dagen för de som vill. Gården yogastudio har även enklare träningsredskap för dig som vill köra eget styrkepass.

  • Affärscoach och personlig utveckling

    Under eftermiddagarna dag två och tre finns möjlighet till privata one-on-one sessioner med coachning inom personligt ledarskap eller affärsutveckling. Bokas i förväg.

Yin yoga

Workation mitt i Västmanländska skogen endast 75 minuter från Stockholm.
Byt ut kontorslandskapet eller hemmajobbandet mot en lugnare plats.

Möt oss som är dina värdinnor

Vi som håller i det hela: Workation på Svartbäck Gård faciliteras av Viktoria Enmark samt yoga-läraren och certifierade coachen Nellie Wedén. 
Viktoria Enmark

Viktoria Enmark

Gårdens matmor som ser till att alla blir mätta i magen och fyllda med energi. Viktoria är den som även hjälper dig med din affärsplan eller bollar projektidéer och tipsar om arbetsupplägg för att komma framåt i dina åtaganden och idéer.

Nellie Wedén

Nellie leder sköna pass i yinyoga, body love yoga och gudinneyoga för dig som vill boosta lugnet och den inre kreativiteten lite extra. Hon är en erfaren coach som gärna stöttar dig i att förverkliga dina visioner.

Tips till entreprenrörer, till dig som ska starta företag eller behöver inspiration på din företagarresa!

Följ Viktoria på TikTok

✨Hitta fokus, produktivitet och arbetsro

✨Få massor gjort och tanka ny energi

✨Njuta av yoga, god mat och tid i stillhet

✨Ha gemenskap med likasinnade i en härligt inspirerande miljö!


Yoga tips: Vila dig i form med Yin yoga

I över 10 år har vi yin yogat tillsammans och vill verkligen rekommendera denna yoga form! Under denna workation kommer vi yoga tillsammans och vill du inspireras finns denna fina bok att införskaffa hos vår samarbetspartner AdLibris 

Nyfiken på workation men vill åka med ditt kompis eller jobb-gäng?

Inga problem! Workation på Svartbäck Gård kan bokas som paket för ett slutet sällskap och då har ni hela gården för er själva och all lyx i form av egen kock och yoga-instruktör på plats. Hör av dig så anpassar vi ett paket bara för erat nästa jobbhäng med kompisgänget! 
Att göra

Lätt att aktivera sig

Det finns många möjligheter till att aktivera sig på och runt gården och här är ett axplock. Det finns cyklar att låna och färdiga promenadstråk att enkelt följa. 

Svartbäck Gård kan även erbjuda aktiviteter med guide såsom MTB på häftiga Knektleden eller grusvägs-cykling.

Promenera eller springa på egen hand

För de som vill finns fina promenadvägar och stigar runt gården som passar fint för en benstreckare som inledning på dagen eller som löprunda mellan arbetspassen.

Golf på sommaren eller skidor på vintern

Sala Heby Golfklubb ligger ett stenskast från gården och vintertid är det mycket fina spår. April till oktober erbjuder klubben pay and playspel.

Vedeldad bastutunna

För de som vill finns tillval att boka i form av bastutunna. Kostnad är 200 sek per tillfälle för ved och dryckes/snacks-paket.