0723-506554

När det kurrar i magen

I våran meny av matupplevelser finns allt för den kräsne gormanden från äkta vedugns-gräddad surdegspizza, muurika bonanza, vin och ostprovning i en traditionell svensk matkällare med tegelvalv, romantisk italiensk trerätters middag i växthuset eller den gustavianska matsalen och icke att förglömma äkta svensk fika med sju sorters kakor och klassikern afternoon tea.

Svartbäck gård erbjuder även guidade skogspromenader där vi beroende på säsong kan hitta bär och svamp att använda i matlagning och tillredning enligt gamla traditioner.

Pizzafrossa

Pizzafrossa från vedugnen - perfekt för kompisgänget eller den lilla företagskonferensen

Vedugnen i det gamla bondköket och den gamla ärvda surdegsmodern ger oss möjlighet att bjuda på de mest läckra pizzor man kan tänka sig. Meny finns här.

130 SEK per person
Muurika bonanza

Muurika bonanza för aktiva dagar utomhus

Som tillval till utflykten, efter cykelturen eller bara som avslutning på en lång dag tänder vi brasan och förbereder för muurika bonanza där allt tillagas på stekhällen och äts ute i det fria.

250 SEK per person

Apperetivo

Apperetivo - vin och ostprovning

Vin och ostprovning i en traditionell svensk matkällare med tegelvalv. Eller varför inte bara börja kvällen i valvet för en aperetivo innan middagen.

350 SEK per person
Romantisk middag i växthuset

Romantisk middag i växthuset

Perfekt för par som har något speciellt att fira är att boka en trerätters italiensk middag i växthuset.

870 SEK per person

Boka middag, fika, picknick eller kock på plats

Avsluta din skidtur, skogspromenad eller fisketur med mys framför brasan och kanske middag i den gustavianska matsalen. Vi kan erbjuda er en muurika-upplevelse vid gårdens stora grill med sittplatser för upp till 8 personer: mys delux med brasa, fårskinnsfällar och varma drycker. Gårdens specialité är varm äppelmust spetsad med hemlig kryddblandning. I gårdens gamla hönshus finns också en utomhusbar under tak med lounge-möbler och hängmatta.

Eller så vill du ha en färdig picknick för utflykten eller bara komma förbi gården för ett trevlig middag.