Konferens nära Dalarna

Gör er nästa konferens speciell


För er som befinner er nära Dalarna, bjuder vi in er för att utforska möjligheterna att arrangera er nästa konferens nära Dalarna i Sala, denna närbelägna och vackra region.

Med mötesfaciliteter som harmoniserar med omgivningarna och närheten till Dalarnas natursköna landskap kan ni skapa en framgångsrik konferensupplevelse där affärsverksamhet möter den rofyllda naturen.
Konferens nära Dalarna | Svartbäck Gård

Om oss på Svartbäck 

En exceptionell konferens nära Dalarna

Välkommen till Svartbäck By, en plats där tiden står stilla i den gamla lantbruksbygden. Beläget i den norra delen av Norrby församling, omfamnar Svartbäck By en rik historia och en unik atmosfär. Här finner du tre gårdar - Ol Ers, Lars Ers och Erik Ers - som bär på berättelser från svunna tider.

I hjärtat av detta historiska landskap erbjuder vi en förtrollande plats för en konferens nära Dalarna. Svartbäck By är mer än bara en gammal lantbruksbygd, det är en levande skildring av det förflutna som smälter samman med dagens möjligheter. Vår plats är präglad av en genuin känsla av närhet till naturen och historiens vingslag.

Före laga skiftet år 1863 sträckte sig arealen för de tre gårdarna över 3/4 mantal. Efter skiftet blev Ol Ers den sista kvarvarande gården i byn, medan de övriga flyttades och Erik Ers fann sin nya plats där vi nu står, på gården Övre Svartbäck. När du vandrar längs Sågbäcken i utkanten av byn, möts du av spår från svunna tider - en gammal boplats i form av en skärvstensförekomst och en imponerande kvarnlämning från äldre tid.

Vi bjuder in er för att inte bara uppleva en konferens nära Dalarna utan även att fördjupa dig i atmosfären av Svartbäck By, där varje steg är en resa genom historien och varje ögonblick genomsyras av en speciell känsla av närhet och autenticitet. Välkommen till en unik plats där det förflutna lever vidare och möten får en extra dimension.

Upptäck charmen hos Svartbäck Gård - Din perfekta konferens nära Dalarna


Välkommen till Svartbäck Gård, en plats där charmen i det förflutna möter moderna mötesmöjligheter. Vid foten av Dalarnas vackra landskap erbjuder vi dig den perfekta konferensplatsen för att skapa minnesvärda och framgångsrika möten.

En glimt av historien

Svartbäck Gård bär på en rik historia som sträcker sig tillbaka i tiden. Beläget i hjärtat av den gamla lantbruksbygden vid Sala, fångar gården essensen av en svunnen era samtidigt som den omfamnar dagens krav på komfort och effektivitet.

Unik atmosfär och närhet till Dalarna

Upplev den unika atmosfären hos Svartbäck Gård, där varje steg på gården är som en resa genom historien. Med närheten till Dalarna blir varje möte här en möjlighet att fördjupa sig i den vackra naturen och kulturen som omger oss.

Aktiviteter och avkoppling

För att skapa en holistisk konferensupplevelse erbjuder Svartbäck Gård inte bara inspirerande mötesutrymmen utan även möjligheter till avkoppling och teambuildingaktiviteter. Njut av naturen, utforska området eller delta i skräddarsydda aktiviteter för att främja teamets samarbete och välmående.

Utforska fantastiska möjligheter för teambuilding nära Dalarna på Svartbäck Gård!

Svartbäck Gård, er naturnära plats för teambuilding nära Dalarna, hälsar er varmt välkomna till en avslappnad och fridfull miljö. Beläget bland skogar och sjöar, erbjuder gården en unik plats för att stärka teamet och främja samarbete.

Våra skräddarsydda teambuilding-program kombinerar utmanande aktiviteter och reflektion för att främja kommunikation, samarbete och ledarskap. Oavsett om ni är en ny grupp som behöver lära känna varandra eller ett etablerat team som söker nya utmaningar, har vi något för er.

Svartbäck Gård erbjuder enkelhet och bekväma boendealternativ för övernattning, tillsammans med konferensfaciliteter som passar behoven för ert ändamål. Vår dedikerade personal strävar efter att göra er vistelse smidig och minnesvärd.

Upptäck fördelarna med att hålla er teambuilding nära Dalarna på Svartbäck Gård – en plats där naturen möter effektivitet och där ert team kan växa och blomstra tillsammans. Kontakta oss för att skapa en anpassad upplevelse som passar era behov och mål.

Boka din konferens nära Dalarna

Svartbäck Gård välkomnar dig att upptäcka charmen och unikheten hos vår konferensplats nära Dalarna. Med den perfekta kombinationen av historia, natur och moderna mötesfaciliteter skapar vi tillsammans en konferensupplevelse som går utöver det förväntade.

Skapa oförglömliga möten med en konferens nära Dalarna! Boka din konferens på Svartbäck Gård idag.

Välkommen till Svartbäck Gård – där närheten till Dalarna blir en extra dimension för din konferenssuccé!

Boka nu

Historisk charm och framtidens mötesplats - Svartbäck Gård

Fördjupa Dig i Gårdens Historia - En kulturell resa för ditt team

Utforska Svartbäck Gårds historiska arv genom guidade turer och interaktiva presentationer. Varje steg på gården öppnar dörrar till det förflutna och ger ditt team insikt i områdets rika kulturarv. Genom att integrera historien i konferensen får du inte bara ett produktivt möte utan även en kulturell upplevelse för hela teamet.

Möjligheter för avkoppling och teambuilding

Naturens roligaste utmaningar - Teamaktiviteter i det gröna

För att stärka teamets samarbete och kreativitet erbjuder Svartbäck Gård skräddarsydda teambuildingaktiviteter. Från utmanande äventyr i det gröna till avkopplande grupparbeten vid sjön - dessa aktiviteter är utformade för att främja teamets välmående och sammanhållning.

Lokala smaker och gemenskap - Måltider som en del av upplevelsen

Konferensen på Svartbäck Gård inkluderar inte bara produktiva möten utan även lokala smaker och gemenskap. Njut av måltider med färska, lokala råvaror och skapa minnen över en gemensam middag. Här får ditt team inte bara näring för tanken utan även för själen.

Boka din nästa konferens nära Dalarna

Skapa en hållbar dramtid för ditt team - Boka Svartbäck Gård

Boka din nästa konferens nära Dalarna på Svartbäck Gård och skapa en hållbar framtid för ditt team. Här kombineras historisk charm med moderna mötesmöjligheter, och varje möte blir en investering i teamets välmående och framtidig framgång. Svartbäck Gård erbjuder mer än bara mötesutrymmen; det är platsen där historien möter framtidens möjligheter för ditt team.