0723-506554

Konferens i Sala

Välkommen till den ultimata platsen för din kommande konferens i Sala - Svartbäck Gård. Vi är stolta över att erbjuda en unik och inspirerande miljö som kommer att göra din konferens till en minnesvärd och framgångsrik upplevelse.

Med vårt natursköna läge och moderna faciliteter skapar vi det perfekta utrymmet för produktiva möten och kreativitet. Ta med ditt team på en konferens i Sala och låt Svartbäck Gård vara din värd för en konferens som kommer att överträffa dina förväntningar.

Låt oss ta hand om alla detaljer åt dig - från att planera och arrangera dina möten till att organisera minnesvärda utflykter och servera god mat! Med vårt dedikerade team vid din sida kan du fokusera helt och hållet på innehållet och syftet med din konferens, medan vi ser till att allt runtomkring flyter smidigt och professionellt. Vi strävar efter att skapa en heltäckande upplevelse som kommer att imponera på dig och dina deltagare, och låter er njuta av varje stund av er vistelse hos oss.

Med oss som konferensarrangör får ni en egen matmor och konferensvärdinna som genom sitt personliga engagemang ser till att er konferens med aktivitet i Sala blir till ett positivt minne för alla deltagare. Gårdens omgivningar och närheten till Sala ger mycket goda möjligheter till upplevelser eller sammansvetsande aktiviteter till er konferens. I samma by som oss ligger Salas välrenommerade 27-håls golfklubb (som har mycket fina längd-skidspår vintertid) och på gården erbjuder vi många spännande saker såsom Murder Mystery-middagar, femkamp och vilt-spårning (länka till aktivitetssidorna).

Vänta inte, boka en plats för konferens i Sala hos Svartbäck gård

Konferensrum på gården

För den som letar efter konferensrum i Sala har vi olika spännande alternativ. Förutom såklart ett vanligt konferensrum med all modern teknik såsom wifi, stor skärm och olika möjligheter till sittningar - varför inte ta eftermiddags-passet i det stora växhuset som har allmoge-soffa och sköna korgstolar att mysa ned sig i. Det gamla hönshuset har inretts som utomhus-bar under tak med loungemöbel för skönt häng. Såklart har alla platser på den stora gården uppkoppling via trådlöst nätverk och det finns gott om konferens-props såsom Sharpie-pennor, skiss-block och annat kreativt material som kan behövas under workshops. Läs mer om de olika lokalerna på gården.

Konferensaktiviteter i Sala

Samtliga konferenslokaler är ytterst trevliga och samtidigt som du kan njuta av flera roliga saker att göra på området finns även härliga utflyktmål i närområdet för en lyckad konferens med aktivitet i Sala. Vid Järndammen finns goda fiskemöjligheter mot fiskekort och vi lånar ut utrustning. Gårdens femkamp är legendarisk med stångstöttning, hammer-time, stapla-högst-ved-hög-vinner, för att nämna några. Sala Silvergruva är ett populärt inslag som utflyktsmål under en konferens eller en tur in till Sala för att uppleva småstadens charm eller uppleva den västmanländska naturen från MTB-sadeln eller vandra längs gruvans många vattensystem.

Tveka inte att kontakta oss för att veta mer om hur vi kan skräddarsy erat konferenspaket i Sala med konferensrum, förtäring och upplevelser. Om ni önskar hjälp med workshopledning eller bjuda in inspirerande talare bistår vi gärna med det.

Utflykter och upplevelser i gårdens regi

Svartbäck Gård är en charmig och genuin gård för kick-off med jobbet i avskilt och lugnt läge nära friluftsaktiviteter. Vi erbjuder paketerade konferensaktiviteter inom outdoor såsom cykling, vandring och paddling och alltid med en gourmet-twist.
Alla konferensaktiviteter finns listade här.

Avslappning och produktivitet i perfekt harmoni - Konferens i Sala

Välkommen till en konferensupplevelse utöver det vanliga i den pittoreska staden Sala. Vid vår konferensanläggning är avkoppling och produktivitet inte längre motstridiga begrepp - de går hand i hand för att skapa den ultimata konferensmiljön.

Sala, med sin charmiga omgivning och historiska atmosfär, är den perfekta platsen att bryta vardagens tristess och samtidigt fokusera på era mål. Vår anläggning är utformad för att erbjuda det bästa av båda världar.

Här kan du och ditt team dra nytta av moderna möteslokaler utrustade med den senaste tekniken, där kreativa idéer kan flöda fritt. Samtidigt omges ni av natursköna skogar och en frisk atmosfär som inbjuder till avkoppling och inspiration.

Vi strävar efter att göra er konferens i Sala minnesvärd och problemfri. Vi tar hand om alla detaljer, från mötesplanering till måltider och eventuella utflykter. På så sätt kan ni fokusera på det som verkligen betyder något - ert arbete och era relationer.

Så varför kompromissa? Upptäck fördelarna med en konferens i Sala, där avslappning och produktivitet förenas på ett harmoniskt sätt för att skapa en oförglömlig upplevelse. Välkommen till Svartbäck Gård - er destination för konferenser som ger både nytta och njutning.

Fördelarna med en konferens i Sala

Sala, med sin natursköna omgivning och omgivande skogar, skapar den perfekta inramningen för en lyckad konferens i Sala. Den naturliga skönheten ger en känsla av lugn och inspiration som är oumbärlig för produktivt arbete och kreativitet.

Utforskning av staden

En konferens i Sala ger dig också möjlighet att utforska stadens rika historia och bevarade arkitektur. Det är en plats där det historiska möter det moderna, vilket ger en unik och autentisk atmosfär som kan berika konferensupplevelsen.

Välutrustade och moderna lokaler för konferenser

När det gäller mötesfaciliteter erbjuder Sala moderna och välutrustade lokaler för konferenser i Sala. Dessa faciliteter är utrustade med den senaste tekniken och är utformade för att säkerställa smidiga och effektiva möten och presentationer.

Efter en produktiv arbetsdag kan du och ditt team koppla av och njuta av kulturella evenemang, konserter och teatrar som Sala har att erbjuda. Det är en möjlighet att fördjupa relationer och uppleva stadens kulturella rikedom.

Njut av god mat genom att ha er konferens i Sala

Genom att ha er konferens i Sala så finns det mycket restauranger och god mat nära beläget då Sala har ett brett utbud av lokala restauranger och caféer, där du kan avnjuta läcker mat och dryck i en avslappnad atmosfär. Det är en perfekt plats för att koppla av och mingla med kollegor och affärspartners.

Självklart så har vi även mat för er konferens i Sala hos Svartbäck gård.

Enkelt att nå från Stockholm

En konferens i Sala är också bekvämt belägen nära Stockholm, vilket gör det enkelt att nå för företag från hela Sverige och internationellt. Detta gör Sala till en mycket tillgänglig destination för konferenser.

Om du är intresserad av teambuildingaktiviteter eller utomhusaktiviteter, erbjuder Sala många möjligheter, inklusive vandring, cykling och båtutflykter, vilket kan komplettera din konferensupplevelse på ett positivt sätt.

Cykla grysväg i Ölstabrändan med gourmet-twist

Med cykel på grusvägar och stigar

Ölstabrändan runt med gourmet-twist

Cykelutflykten runt naturreservatet Ölstabrändan utgår från Svartbäck Gård. Eran picknick är packad från bondköket och kaffetermosen och kakan från matmor väntar i cykelkorgen. Turen tar er längs grusvägar och större stigar genom orörd skog med små avstickare såsom till nedslagsplatsen för Lansenplanet. Turen är 1.4 mil lång och passar även barn Läs mer

GlamHajk 48 timmar

Vandra Gruvdamsrundan

GlamHajk 48 timmar

Ett tvådagars äventyr med guldkant i de djupa skogarna runtomkring gruvstaden Sala. För dig och ditt kompisgäng eller kickoff med jobbet. Följ med Svartbäck Gård på natur- och gourmetupplevelse all inclusive runt spännande Gruvdamsrundan. Dagtid har ni med er härlig picknick under er outdoor-upplevelse och kvällstid dukas det för gourmetmiddag i bondköket. Ni sover skönt på gården som är er bas för hajken. Läs mer

Middag och mysterium

Middag & mysterium

Tabberaset i Svartbäck

Tabberaset i Svartbäck. Boka middag för mindre sällskap med spännande mordmysterium att lösa!

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller kollegor uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag på en allmogegård i skogarna utanför Sala.

Ni kommer att få uppleva en spännande kväll med att lösa en mordgåta genom lyssna på varandras alibi, hitta ledtrådar och följa eran inre Hercule Poirot.

Pris: 450 sek per person, dryckespaket finns att välja som tillval. Anpassat för 8 personer.