0723-506554

Viktoria som värdinna på er konferens nära Stockholm | Svartbäck Gård

Konferens nära Stockholm

Svartbäck Gård är det självklara valet för dig som värdesätter möten i en hemtrevlig atmosfär och vill kombinera det med närheten till Stockholm. Vår idylliska plats erbjuder allt du behöver för en framgångsrik konferens nära Stockholm. Hos oss kan du njuta av en harmonisk miljö, omgiven av natursköna områden som ger inspiration och kreativitet åt ditt team.

Vårt prisvärda konferenspaket, endast 949 kronor per person och dag, inkluderar en välutrustad möteslokal och en smakfull förtäring. Vårt team av vänlig och professionell personal är dedikerat till att göra din konferensupplevelse perfekt.

Ta en paus från stadens brus och stress, och byt ut det tråkiga city-kontoret mot vår fridfulla oas. Svartbäck Gård är bara en timmes bilresa från Stockholm och erbjuder en oslagbar plats i hjärtat av de Västmanländska skogarna. Här kan du och ditt team koncentrera er på arbetsuppgifterna samtidigt som ni kopplar av i en naturnära miljö.

Boka din nästa konferens nära Stockholm hos oss på Svartbäck Gård och upplev den perfekta kombinationen av produktivitet och avkoppling. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår anläggning och skapa minnen som varar länge.

Konferens nära Stockholm med boende

Upptäck vårt unika konferenskoncept, perfekt för konferens nära Stockholm, där du kan njuta av vällagad mat och en avkopplande miljö. Vi erbjuder exklusivt konferensboende i en avskildhet som ger dig den bästa arbets- och vila-upplevelsen.

Vår gård har en mångfald av lokaler som passar grupper på runt 8 personer och är utformade för att möjliggöra smidiga övergångar mellan olika arbetsformer, både inomhus och utomhus. Våra funktionella lokaler är omgivna av gårdens charmiga allmoge-miljö och skapar en inspirerande atmosfär för produktivitet och kreativitet för en konferens nära Stockholm.

Dagen kan börja i Lillstugans konferensrum, som har bevarat det gamla bondkökets karaktär. För lunch kan ni njuta utomhus vid den stora grillen eller använda växthuset och puben i hönshuset för breakout sessions i mindre grupper. På eftermiddagen kan ni samlas på altanen för att summera dagen och planera för fortsättningen.

Inför middagen kan ni njuta av en aperitif i den välskötta gamla matkällaren innan ni fortsätter med en fantastisk middag i storstugans matsal. Vår unika anläggning för konferens nära Stockholm ger dig och ditt team möjlighet att kombinera arbete med avkoppling och skapa minnesvärda stunder tillsammans

Den perfekta platsen för en konferens nära Stockholm

Svartbäck Gård bjuder in dig till en oöverträffad konferensupplevelse som smälter samman affärsmöten med avkoppling och kreativitet. Vår oas ligger gömd i de fridfulla Västmanländska skogarna, blott en timmes bilresa från Stockholm. Det är den ultimata reträtten för dig och ditt team, en plats där stadens stress blir en avlägsen minnesbild.

På Svartbäck Gård skapar vi en atmosfär som andas produktivitet och samarbete. Våra mångsidiga möteslokaler integreras sömlöst med den natursköna omgivningen, vilket skapar den perfekta miljön för framgångsrika möten.

Svartbäck Gård är mer än en konferensplats; det är ditt resmål för en holistisk konferensupplevelse. Vi ser fram emot att hälsa dig och ditt team välkomna till vår inspirerande miljö, där din nästa konferens kommer att bli en unik och minnesvärd resa.

Gruppaktiviteter

Svartbäck Gård och Sala har mycket erbjuda för den som önskar gruppaktiviteter nära Stockholm och vi paketerar ihop det ni önskar inom tex naturupplevelser såsom svamp-promenader eller vilda-djur-spaning, småstads-shopping, utomhus-SPA eller outdoor-äventyr. Hos oss finns utrustning att låna för fiske eller femkamp. Sala Silvergruva är ett populärt inslag som utflyktsmål under en konferens eller en tur in till Sala för att uppleva småstadens charm eller uppleva den västmanländska naturen från MTB-sadeln eller vandra längs gruvans många vattensystem.

Konferensbokning nära Stockholm

Söker du den perfekta platsen för din nästa konferensbokning nära Stockholm? Svartbäck gård är det ultimata valet för dig! Vår vackra och historiska herrgård ligger i en idyllisk miljö bara en kort bilresa från Sveriges pulserande huvudstad. Med en unik kombination av moderna bekvämligheter och en atmosfär av tidlös elegans, är Svartbäck gård den optimala destinationen för framgångsrika och minnesvärda konferenser.

Konferensbokining när Stockholm med natursköna omgivningar

Vår gård är omgiven av en pittoresk natur, med skogar, sjöar och grönskande ängar som ger en lugn och inspirerande atmosfär. Detta skapar den perfekta inramningen för kreativa möten och produktiva diskussioner. Här kan du och ditt team koppla av och fokusera i en trivsam miljö.

Modern teknik och komfort

Vi förstår vikten av teknik och komfort för att säkerställa en smidig och produktiv konferensbokning nära Stockholm. Våra moderna möteslokaler är utrustade med avancerad teknik, inklusive höghastighetsinternet och audiovisuell utrustning av hög kvalitet. Vi erbjuder också bekväma sittplatser, naturligt ljus och en avslappnad atmosfär som uppmuntrar till kreativt tänkande.

Smakupplevelser

Maten är en viktig del av en lyckad konferens, och vi är stolta över att erbjuda enastående matupplevelser. Vi skapar läckra måltider med färska och lokala råvaror. Vare sig det är en buffé, en sittande middag eller en avslappnad picknick, kommer din smakupplevelse att vara oförglömlig.

Aktiviteter och teambuilding

För att förena och stärka ditt team kan vi arrangera en rad aktiviteter och teambuilding-övningar i vår vackra omgivning. Från utomhusaktiviteter som vandring och kanotpaddling till inomhusaktiviteter som workshops och teamutmaningar, kommer Svartbäck gård att hjälpa dig att skapa starka band inom gruppen.

Bekvämt boende

Efter en lång dag med möten och aktiviteter kan du koppla av i våra bekväma och charmiga boendealternativ. Våra rum är smakfullt inredda och utrustade med alla nödvändigheter för en avkopplande natt.

Svartbäck gård är den perfekta platsen för din nästa konferensbokning nära Stockholm. Kontakta oss idag för att boka din konferens och låt oss hjälpa dig att skapa en framgångsrik och minnesvärd upplevelse för dig och ditt team. Vi ser fram emot att välkomna er till vår vackra herrgård och hjälpa er att nå era mål!

Välkomna!

Konferens nära Stockholm | Svartbäck Gård

Utflykter och upplevelser i gårdens regi

Svartbäck Gård är en charmig och genuin gård för kick-off med jobbet i avskilt och lugnt läge nära friluftsaktiviteter. Vi erbjuder paketerade konferensaktiviteter inom outdoor såsom cykling, vandring och paddling och alltid med en gourmet-twist. Alla konferensaktiviteter finns listade här.
Cykla grysväg i Ölstabrändan med gourmet-twist

Med cykel på grusvägar och stigar

Ölstabrändan runt med gourmet-twist

Cykelutflykten runt naturreservatet Ölstabrändan utgår från Svartbäck Gård. Eran picknick är packad från bondköket och kaffetermosen och kakan från matmor väntar i cykelkorgen. Turen tar er längs grusvägar och större stigar genom orörd skog med små avstickare såsom till nedslagsplatsen för Lansenplanet. Turen är 1.4 mil lång och passar även barn Läs mer

GlamHajk 48 timmar

Vandra Gruvdamsrundan

GlamHajk 48 timmar

Ett tvådagars äventyr med guldkant i de djupa skogarna runtomkring gruvstaden Sala. För dig och ditt kompisgäng eller kickoff med jobbet. Följ med Svartbäck Gård på natur- och gourmetupplevelse all inclusive runt spännande Gruvdamsrundan. Dagtid har ni med er härlig picknick under er outdoor-upplevelse och kvällstid dukas det för gourmetmiddag i bondköket. Ni sover skönt på gården som är er bas för hajken. Läs mer

Middag och mysterium

Middag & mysterium

Tabberaset i Svartbäck

Tabberaset i Svartbäck. Boka middag för mindre sällskap med spännande mordmysterium att lösa!

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller kollegor uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag på en allmogegård i skogarna utanför Sala.

Ni kommer att få uppleva en spännande kväll med att lösa en mordgåta genom lyssna på varandras alibi, hitta ledtrådar och följa eran inre Hercule Poirot.

Pris: 450 sek per person, dryckespaket finns att välja som tillval. Anpassat för 8 personer.