Konsulttjänster 

Svartbäck Gård och Utveckling erbjuder konsulttjänster inom projektledning, konferens-koordinering, workshopledare och affärscoaching.

Som projektledare under 25+ år i Stockholm har jag samlat på mig många, många verktyg, metoder och erfarenheter i att förbereda och leda stora och små projekt, delmoment såsom workshops och andra arbetsprocesser där en grupp ska antingen starta något nytt eller komma framåt med pågående projekt. Agila metoder såsom sprintplanering, grooming och retrors är några exempel på sådant som jag kan stötta er med samt även affärscoaching på individuell basis för entreprenörer.

Konferenskoordinator: Projektleda och skapa er nästa konferens, från ax till limpa

Hyr in ett projektledarproffs att skapa er nästa konferens. Från ax till limpa syr jag ihop stora och små möten utifrån era behov och målgrupper. Varje uppdrag sys ihop utifrån dina behov: projektledning, produktionsledning, deltagaradministratör eller producent. 

Workshopledare

Jag är en en mycket erfaren skapare och facilitator av workshops och om du tar hjälp av mig står jag för förberedelse av arbetspassen ni behöver och håller processen enligt plan så ni kan fokusera på det kreativa och komma framåt mot era mål. 

Även att leda runda-bords-samtal ingår i min repertoar.


Affärscoach

Behöver du hjälp med din affärsplan, budgetarbete inför nya utmaningar, spåna idéer kring produkt/tjänsteutveckling eller koncept för marknadsföring? Då kan du kontakta mig så berättar jag vad jag kan erbjuda inom dessa områden och om vi är en matchning!

Andra metoder som jag stöttar i är tex GAP analys som är ett bra sätt att kartlägga vart man befinner sig på sin företags- eller projektresa, vart man vill och hur du tar dig till din målbild.

Hinder/risk-kartläggning är också en bra övning för att hitta bra vägval framåt eller att gräva där man står är ett annat: där vi tittar på dina superkrafter och konceptulicerar/formaliserar det och sätter plan framåt utifrån det du har tillgång till idag i form av egna resurser eller i ditt nätverk.

Digitalt är jag en fena på hemsidor och även SEO om du jobbar mycket med Google för att nå ut.

Projektledning

25 + års erfarenhet av projektledning inom varumärke och digital kommunikation. Hör av dig om du vill ha ett projektledarproffs för er nästa utmaning med ny hemsida, intranät eller app.

Jag har lett såväl stora som små agila team, cross-funktionella eller over-seas. Jag kan vara med från början när ni ska ta fram krav och definiera scope för er nya kanal eller komma in senare.