0723-506554


Stora Huset

I Stora huset bor 6-8 personer bekvämt i tre sovrum och flera umgängesytor såsom det stora bondköket, matsal och vardagsrum med två stora soffor. På övervåningen finns bibliotek med läshörnor och två av sovrummen har skrivbord för eget arbete i lugn och ro.

Det finns ett större badrum samt en extra toalett. Tre dubbel sovrum varav ett lite större med kakelugn och soffa. Huset är lämpligt för 6 personer totalt men extrasängar finns för 2 personer. Minst antal dagar att boka: 2 dagar. Minst antal personer att boka: 2 personer. Öppen spis i vardagsrummet och kakelugnar i flera rum. TV i två rum.


Frukost

Frukostpaket ingår och tillgång till kaffe/the.

WiFi

Wifi ingår för boende i stugan.

Egen parkering

Det finns gott om parkering på gården.

Pris och vad som ingår

Hyr hela huset och ha tillgång till trädgård och stora husets alla rum med vardagsrum, bondkök, matsal, allrum, badrum, extra toalett. Tre dubbelsovrum. Extrasängar finns för 2 personer. Lämpligt för 8 personer totalt. Minst antal dagar att boka: 2 dagar. Minst antal personer att boka: 2 personer.

Boka genom att ringa Viktoria eller maila.

4 500 SEK per person, rabatt vid fler personer och fler nätter

Almoge med känsla

Köket i huset har många fina detaljer kvar från förr.

Bonköket
Vedspisen är kvar i köket
Att göra

Många outdoor-aktiviteter att välja på

Vi har nära till friluftsaktiviteter såsom MTB-leden Knektleden, Sala Silvergruva med nedstigning, vandringsleder i olika längd och svårighetsgrad 36-håls golfbana, kanotpaddling i gruvans omfattande vattensystem, för att nämna några.

Vi har olika paket för dig som önskar boka en helhetsupplevelse med utrustning, matsäck, transport och guide. Fler aktivitets-paket finns att boka här.

Knektleden (Fotograf: Daniel Watkinson)

MTB i gruvmiljö

Knektleden

Charmig MTB-led i det gruvhistoriska landskapet vid Sala Silvergruva. Bansträckningen är 7 km. Svartbäck Gård kan ordna med transport till ledens startpunkt, matsäck och bistå med kartor och guide. Nya välskötta mtb-cyklar lämpliga för nybörjare finns att hyra om du inte tar med din egna hoj.

Paketerbjudande med all inclusive övernattning, cykling och helpension. Läs mer

Gruvdamsrundan (Fotograf: Jonas Bilberg )

Vandring

GlamHajk 48 timmar runt Gruvdamsrundan

Leden passar utmärkt för dig som vill uppleva en blandning av idyllisk landsbygd, vacker natur och fascinerande historia. Du kan vandra leden i sin helhet 26 km eller dela upp den i etapper. Svartbäck Gård har paketerbjudandet GlamHajk för dig som önskar vandra Gruvdamsrundan med guldkant. I paketet ingår boende, mat och vandring samt transport och guide i ett och samma pris. Läs mer

Längs kanalerna

Paddla i gruvans vattensystem

Silvergruvans omfattande vattensystem av kanaler och dammar lämpar sig väl för ett äventyr i kanot. Svartbäck Gård hyr ut uppblåsbar kanot som lätt kan transporteras och läggas i vid olika platser där du som gäst önskar börja din kanottur. I paketet ingår kanot för två personer, paddlar, flytväst, picknick och transport till startplats och upphämtning.

Pris 1 200 kr för en heldags hyra inklusive transport, utrustning och matsäck. Lämpligt för två vuxna personer eller en vuxen och två barn.

Flytväst för hund kan också hyras.