0723-506554

Boka Workcation hos Svartbäck


Boka workcation på Svartbäck Gård för en perfekt kombination av arbete, återhämtning och inspiration.

Var får du dina mest kreativa idéer? Hur hittar du den bästa arbetsfokuseringen? Hos oss på Svartbäck Gård får du en lugn och avskild miljö som främjar koncentration, tillsammans med lyxig service i form av hemlagad mat, fika och avkopplande aktiviteter som yoga, naturpromenader och cykling.

Lyxig Workcation med Dubbelrum, Hemlagad Mat och Daglig Yinyoga på Svartbäck Gård

Bo bekvämt i dubbelrum, njut av kärleksfullt tillagad mat av vår matmor, och starta varje dag med en session yinyoga. Du har tillgång till en egen arbetsplats med snabb uppkoppling. Dessutom erbjuder vi både affärscoaching och personlig coachning för att hjälpa dig nå dina personliga eller företagsmål.

Återhämta och Ladda Upp Med Ostört Arbete och Serverade Måltider på Svartbäck Gård

Ge dig själv möjligheten att återhämta dig och ladda upp, samtidigt som du kan arbeta ostört och njuta av en serverad måltid. Under måltiderna och informella samtal kan du välja att utbyta idéer och perspektiv med andra deltagare, eller fokusera helt på dina egna tankar och projekt.

Boka workcation | Svartbäck

Dags för Workcation? Boka här 

Bokningsförfrågan

Workcation för endast 4 800 kronor per person (exklusive moms)

  • Boka Workcation

    Boka Workcation på Svartbäck Gård för 4800 kronor per person. Njut av bekvämt boende i dubbelrum, kärleksfullt tillagad mat och daglig yinyoga. Du får tillgång till en egen arbetsplats med snabb uppkoppling och kan ta del av affärs- och personlig coachning för att nå dina mål. Perfekt för dig som vill kombinera arbete med avkoppling och inspiration i en naturskön miljö.
Workcation | Svartbäck