0723-506554

Boka Workation i Sala


Planera din nästa workation i Sala på det fridfulla Svartbäck Gård för en optimal blandning av arbete, avkoppling och inspiration.

Vart letar du vanligtvis efter din mest kreativa gnista? Hur hittar du den perfekta balansen för att fokusera på arbetsuppgifterna framför dig? På Svartbäck Gård omges du av en stillsam och avskild atmosfär som främjar koncentrationen och låter din kreativitet flöda fritt. Vår lyxiga service inkluderar inte bara välsmakande hemlagade måltider och förfriskningar, utan också en rad avkopplande aktiviteter såsom yoga, natursköna promenader och uppfriskande cykelturer.

Välj Svartbäck Gård för din nästa workation i Sala och låt oss ta hand om detaljerna medan du fokuserar på att skapa dina bästa arbetsresultat.

Exklusiv Workation i Sala med Dubbelrum, Hemlagade Delikatesser och Daglig Yinyoga hos Svartbäck Gård


Slå dig ner i våra mysiga dubbelrum och upplev en omsorgsfullt tillagad måltid av vår matmor varje dag. Vakna upp till en uppfriskande session av yinyoga för att börja dagen på rätt sätt. Njut av din egen dedikerade arbetsplats med snabb internetuppkoppling för oavbruten produktivitet. Dessutom kan du dra nytta av vår expertis inom affärscoaching och personlig utveckling för att hjälpa dig att nå dina individuella eller företagsmål.

Återhämta och Ladda Upp Batterierna

Ge dig själv chansen att återhämta dig och ladda upp samtidigt som du kan arbeta ostört och njuta av serverad mat. Vid måltiderna och i informella samtal kan du välja att utbyta idéer och perspektiv med andra deltagare, eller fokusera helt på dina egna tankar och projekt.

Workation i Sala | Svartbäck Gård

Dags för Workation i Sala? Boka här 

Bokningsförfrågan

Workation i Sala för endast 4 800 kronor per person (exklusive moms)

  • Boka Workation i Sala

    Boka din Workation på Svartbäck Gård för endast 4800 kronor per person. Upplev bekvämt boende i dubbelrum, njut av kärleksfullt tillagad mat och delta i daglig yinyoga. Dra nytta av din egen arbetsplats med snabb internetuppkoppling och ta del av affärs- och personlig coachning för att uppnå dina mål.

    Perfekt för dig som önskar att förena arbete med avkoppling och inspiration i en naturskön miljö.

Workcation | Svartbäck