0723-506554

Lägerelden - Berättelser och matupplevelser

Den stora kringbyggda grillen på gården är en magisk plats för att samlas, mysa och berätta historier. Grillplatsen har gott om plats för 9 personer och det finns flera olika grill-varianter såsom galler, Muurika eller att koka kaffe över öppen eld som gör att matupplevelserna blir något utöver det vanliga.  Vilka matupplägg som vi erbjuder finns beskrivet här.
Vedboden står öppen för en riktig brasa och vill man bara grilla korv eller marsmallows finns knivar att låna för att tälja sin egen grillpinne. Ett enkelt nöje!

Elden är tänd och glöden perfekt

På Svartbäck Gård älskar vi att grilla och laga mat över öppen eld! Ibland bakar vi samiska tunnbröd i muurika och bjuder på klassisk tunnbrödrulle med lokala korv-favoriter eller så har vi förberett kvällens grillning med sous vidad biff från grann-bonden. Mer närproducerat än så kan det inte bli. 
Viktoria grillar och myser vid brasanSamling vid brasan. Boxerkillen Cooper vill gärna smakaVälkomna till grill-frossaGlad blir man av att grillaIdag grillar vi korv i solenBoxer-killen Cooper är med vid grillen och hoppas att någon ska tappa något gott